VVS-TJÄNSTER

RÖRINSTALLATIONER OCH SERVICE

Lind & Wern är auktoriserade VVS-installatörer enligt Säker Vatten med bred kompetens och lång samlad erfarenhet. Vi utför tjänster inom värme och sanitet i Stor-Stockholm.

Vanliga tjänster är alltifrån installation, underhåll och service av värmepumpar, bergvärme, blandarbyten och stambyten i bostadsrättsföreningar, hyreshus och hos privatpersoner. Vid större projekt som BRF gör vi även energiberäkningar och projektering, vilket du kan se längre ned på sidan.

KVALITET OCH TRYGGHET

Företaget har utvecklat verksamheten genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla. Idag jobbar vi med både nya och återkommande kunder samt via rekommendation. Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar badrumscertifikat och behörighet från Byggkeramikrådet. Då vi även jobbar med svenska grossister har du som kund upp till 10 års garanti på installationer. Lind & Wern innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel. Läs mer på Skatteverkets Hemsida här.

BRF OCH ENERGIEFFEKTIVITET

Med Lind & Wern som partner har du möjlighet att teckna ett serviceavtal till din förening för löpande underhåll och service, vilket ger tillgång till hantverkare som lär känna speciellt din fastighet, samtidigt som du kommer i åtnjutande av reducerad timdebitering och materialrabatter. Genom våra nuvarande samarbeten och mångåriga kunskap i branschen vet vi vad du ska tänka på för att få ner dina elkostnader.